REDOVITI GOST

Britanski pub postao senzacija zahvaljujući Taylor Swift: ‘Nakon što ga je prozvala na novom albumu, bivši joj stalno tu pije‘

Morali su odbijati mušterije jer su dosegli puni kapacitet lokala, a obožavatelji Taylor Swift nisu prestali dolaziti

Taylor Swift i Joe Alwyn

 Screenshot/instagram/profimedia/

Voditeljica londonskog puba Black Dog rekla je da je engleski glumac Joe Alwyn "regularni posjetitelj njezinog puba", nakon što je njegova bivša djevojka, pjevačica Taylor Swift napisala pjesmu o njemu te je smjestila na najnoviji album "The Tortured Poets Department".

Naime, ova 34-godišnja glazbenica spomenula je poznati pub "The Black Dog" u istoimenoj pjesmi, na svom nedavno objavljenom albumu te se požalila kako mu, najvjerojatnije Joeu, sigurno nije nedostajala dok je provodio svoje vrijeme u baru, prenosi Daily Mail.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Nedugo nakon izlaska albuma, Lily Bottomley, voditeljica spomenutog lokala, natuknula je da je Swiftin bivši dečko doista "česti gost" Black Doga.

- Ne želim odati previše - rekla je Bottomley za Sky News u ponedjeljak, ali je nazvala 33-godišnjeg Alwyna "stalnim posjetiteljem".

Bottomley je također dodala da je i slavna Swift prethodno svratila na piće u pub koji se nalazi u londonskom Vauxhallu, iako nije precizirala je li Joe, s kojim je Swift bila u vezi šest godina, od 2017. do 2023., bio s njom.

Također, podijelila je da otkad je Swift spomenula pub na svojoj 17. pjesmi s novog albuma, interes za tim ugostiteljskim objektom naglo je porastao.

- Ne možemo biti sretniji - jednostavno je opisala vlasnica lokala.

U svojoj pjesmi "The Black Dog" Swift spominje kako je njezin partner "zaboravio" isključiti lokaciju na svom telefonu i opisuje "kako ulazi u neki bar zvan The Black Dog i buši nove rupe u njenom srcu". Pjesmu završava tako što je poželjela bivšem ljubavniku da se dobro provede u baru.

Nadalje, osoblje puba u južnom Londonu kaže da je posjećenost puba itekako porasla otkako je njezin novi dupli album objavljen u petak.

- Upravo smo jučer imali jedan od naših najboljih ponedjeljaka. Ikad - rekla je Bottomley.

Pub je unajmio dodatno osiguranje, jer su ga Taylorini obožavatelji preplavili. Također, morali su odbijati mušterije jer su dosegli puni kapacitet lokala. U pokušaju da unovče svoju slavu preko noći i privuku obožavatelje ove popularne pjevačice, tradicionalni engleski pub je svojoj regularnoj ponudi dodao i nešto za "Swiftieje".

- Imamo "Swiftie pint" koji ljudi mogu dobiti besplatno ako otpjevaju stihove Taylor Swift. Imamo i posebne verzije naših koktela i hrpu lijepih stvari za obožavatelje Taylor Swift. Naravno, mi ih volimo! - istaknula je vlasnica The Black Doga.

Inače, Black Dog nije neko ekskluzivno mjesto za slavne osobe, već tipični londonski pub na uglu, s malim "pivskim vrtom" u stražnjem dvorištu. Doduše, šarmantni pub sada je neslužbeni orijentir za ‘Swiftije‘. Lily, naizgled šokirana masovnim priljevom posjetitelja, rekla je da Taylor nije upozorila osoblje da će u svojoj pjesmi spomenuti njen lokal.

- Ne, nije nas osobno obavijestila, ali voljeli bismo je vidjeti ovdje - rekla je Lily te dodala da Taylor ima kriglu piva na račun kuće kada god da se pojavi.

Zanimljivo je da je osoblje puba u južnom Londonu pretraživalo stare snimke nadzornih kamera kako bi otkrili kada je pop senzacija mogla posjetiti njihov pub.

Videozapis objavljen na TikTok stranici puba prikazuje člana osoblja kako pregledava snimke starih sigurnosnih kamera u očajničkoj želji da otkrije s kim je od njezinih bivših britanskih dečkiju Swift bila u posjetu, unatoč tome što se nitko od njih ne sjeća da je uistinu sjela u pub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:24