TERET SLAVE

Taylor Swift je zabrinuta za svog dečka: ‘Ona želi sretan završetak, boji se da će on pobjeći...‘

Iako se Kelce dobro snalazi pod pritiskom javnosti, razina slave Taylor Swift može biti zastrašujuća za bilo koga

Taylor Swift i Travis Kelce

 Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia

Prema izvorima bliskim Taylor Swift, ova planetarno poznata pjevačica koja je u vezi s Travisom Kelceom navodno "postaje nervozna" zbog mogućnosti da njena veza s NFL zvijezdom pođe po zlu ili da se on prepadne sve te pozornosti i slave.

- Ona želi sretan kraj s Travisom - rekao je izvor za Page Six te dodao kako je Taylor zabrinuta da "ne urekne nešto".

Izvor kaže da se zvijezda Kansas City Chiefsa dobro snalazi u središtu pozornosti - vodi vlastiti podcast, a sudjelovao je i u vlastitoj TV emisiji za spajanje parova, u stilu emisija poput "Gospodina Savršenog", no Swiftina razina slave može biti zastrašujuća za bilo koga.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick T. Fallon/Afp

- Travis je itekako poznat, ali nikad prije nije hodao s nekom slavnom osobom. Uz to, Taylor je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Trenutno on uživa u svemu i ona se nada da će tako i ostati - kazao je insajder i dodao da Swift naglašava da se "ne plaši slave, već učestalosti izlaganja javnosti, a to može biti umarajuće".

Sada, kada je Swift izdala najnoviji album "The Tortured Poets Department", situacija je još intenzivnija. Izvor tvrdi da se Swift, kao i svi umjetnici, vjerojatno osjeća "ranjivo" nakon što objavi svoju glazbu, posebice nakon rada na albumu poput ovog.

S druge strane, Swift je poznatija nego ikad prije i to se baš poklopilo s vezom s Kelceom.

Par je prvi put izašao u javnost kada je ona prisustvovala nogometnoj utakmici 24. rujn,a usred svoje svjetske turneje "Eras", koja je trajala godinu i pol dana. Osim toga, 34-godišnji Kelce je osvojio i Super Bowl, a njihova je veza završila na bezbroj naslovnica tabloida i portala.

image

Taylor Swift i Travis Kelce na plaži

Mega/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mega/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svega par tjedana nakon što su prvi puta viđeni zajedno, raznim je epitetima opisivao svoju novu djevojku pa je otkrio i da je pop zvijezda "urnebesno smiješna" i "genijalna". Ono što je možda još bitnije jest da dijele iste stavove, a jedan od njih je koliko cijene obitelj.

- Svi znaju da sam ja obiteljski čovjek. Njezin tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi na puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona njeguje obiteljske vrijednosti kao i ja - objasnio je dvostruki osvajač Super Bowla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:24