SHUTTERSTOCK
vrijedi isprobati

Zaboravite na skupe celebrity tretmane, uz ovu pozu će se i vaš penis doimati puno većim

Nema toga što jedna dobra seks poza ne može popraviti

Mnogi se muškarci brinu zbog veličine penisa, misle da im je malen i da njime neće moći impresionirati partnericu niti joj pružiti užitak.

Ako niste spremni iskeširati novce za tretmane koji povećavaju penis, a kojima se navodno podvrgnuo i nogometaš Cristiano Ronaldo, mi vam donosimo seks poze zahvaljujući kojima će penis ostaviti dojam da je veći nego što je.

Vrijedi isprobati, zar ne?


Skliska sirena

Muškarac leži na leđima, žena je gore, njegove su noge raširene, a njene su među njegovima, stisnute jedna uz drugu. Žena je oslonjena na ruke i pušta da penis klizne među njene noge i uđe u nju. U ovom položaju penis može stvarno duboku ući u vaginu, a žena će dobivati i stimulaciju klitorisa.


Kuka

Lezite na leđa, dok je on gore. Zatim podignite noge u formi kuke preko njegovih ramena i na njih oslonite zglobove. Dok leži preko vas, naslanjajući se na ruke, nogu lagano raširenih, vi ga dlanovima pridržavajte za butine i usmjeravajte. Ova poza, kažu stručnjaci, donosi dublju penetraciju i samim time partner će imati osjećaj da mu je penis veći i masivniji.


Analno

Želi li žena isprobati analni seks, možda je najbolje iskušati ga s partnerom čiji je penis skromnijih dimenzija. Ona si sprijeda može pomoći vibratorom (rabbit) kako bi se osjetila potpuno ispunjenom na nevjerojatan način.


Mužar

Klasično unutra-van može biti neuspješno s malim penisom, pa možete isprobati kružne, kratke pokrete za veći užitak. Žena neka legne na leđa, pod stražnjicu podmetne jastuk i jako raširi noge. Muškarac neka penetrira kratkim odlučnim pokretima, a žena neka trlja klitoris o njegovu stidnu kost. Ovo bi trebalo biti podjednako uzbudljivo za oboje.

Linker
19. travanj 2024 12:10