Zanimljive seks poze

 SHUTTERSTOCK
JAKO VRUĆE

Pojačajte strasti! Pet seks poza u kojima možete uživati, čak i kad su temperature previsoke

S obzirom na to da su temperature narasle, trebate isprobati seks poze prikladne za vrućine

Nova iskustva s partnerom, bilo da idete na putovanje, bavite se hobijem ili istražujete nove seks poze, jačaju vezu.

Kako možete poboljšati vrijeme provedeno u spavaćoj sobi? Dodajte nekoliko novih seks poza. S obzirom na to da su temperature narasle, trebat će vam one uz koje ćete izbjeći znojenje. Na sreću, postoji mnogo načina da se pozicionirate kako biste uživali i na ovim vrućinama.


Palma

Ovaj stojeći oralni seks možete odraditi na pločicama ili uz zid kako biste se dodatno rashladili.

Partner koji prima oralni seks neka leži gol na podu ili se osloni na zid. Za to vrijeme pružatelj oralnog seksa je na koljenima ispred primatelja. Neka si pružatelj slobodno doda jastuk za koljena. Nakon toga neka se baci na posao. Svakako vam preporučujemo da zamijenite uloge.


Napaljeni dečko iz bazena

Lagani stojeći položaj koji možete izvesti u bazenu da se ohladite nakon što se stvari počnu zagrijavati.

- Muškarac stoji u vodi i leđima je naslonjen na ivicu bazena, dok njegova partnerica ovija noge oko njega. Uhvatite partnericu za bokove, pomičući je naprijed-natrag i privlačeći je bliže sebi - kaže certificirana seksualna terapeutkinja Rachel Needle za Ask Men.

Prepustite se strastima, voda će vas hladiti, ali gorjet ćete iznutra.


Otvori se, Sezame

Ovo je položaj koji zahtijeva malo kontakta tijela uz tijelo, ali omogućuje vam i promjenu kuta te dubinu prodiranja podešavanjem njezinih nogu.

- Ona leži na leđima na rubu kreveta i podiže noge u zrak kako bi formirala slovo 'V'. Muškarci stoji pored kreveta između njezinih nogu te rukama drži gležnjeve svoje partnerica - objašnjava dr. Jess O'Reilly, voditeljica podcasta Sex With Dr Jess.

Žene, uživat ćete u ovoj pozi jer nećete gotovo ništa činite, a najviše ćete uživati.


Noga gore

Tijekom ovog stojećeg položaja obje strane obavljaju jednako posla, a da pritom nitko ne troši previše energije.

- Stanite pored stolice, neka partnerica podigne nogu i stavi ju na sjedalo stolice. Muškarac neka klizi odozdo. Možete prsa odvojiti kako biste stvorili prostor između sebe, a za intimnost se uvijek možete pobrinuti uz kontakt očima - kaže O'Reilly.


Ljetni akrobati

Morat ćete biti malo fleksibilni da biste izvršili ovu pozu, ali trbusi vam se neće dodirivati, što znači da imate manje šanse za nakupljanje tjelesne topline.

Muškarac stoji uspravno, partnerica je ispred njega, okrenuta leđima, i saginje se, stavlja ruke na pod, podiže noge te ih omotava oko partnerovih bokova. Malo će vam biti neobično, ali ne brinite se, većinu posla će obaviti muškarac.

Linker
10. travanj 2024 08:58