Jesu li neki znakovi zaista varalice?

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Zvijezde znaju

Pazite se ova četiri horoskopska znaka, oni najčešće varaju! Jedan od njih je veliki zavodnik

Neki horoskopski znakovi opravdavaju varanje partnera

Prevara se može dogoditi iz više razloga. Ako ste prevarena osoba, sigurno vam je teže. Ako ste pak osoba koja vara, vjerojatno smatrate da imate dobar razlog za to. To ne znači da su vaši postupci u redu...

Zašto ljudi varaju?

Zapravo postoji više razloga za to. Netko osjeća da mu je veza monotona te više nema strasti. Drugi se brinu da je odnos postao ozbiljan prebrzo i teško se nose s tim. No, jedno je sigurno: Varanje nije u redu!

Neki horoskopski znakovi će vam pokazati što znači odanost. Bit će vam najbolji prijatelji ili partneri koje te ikad imali, a moći ćete uvijek računati na te ljude. Dok će vam drugi znakovi pokazati ne tako dobru stranu.

Upravo su ovo horoskopski znakovi koji će vas najvjerojatnije prevariti.


Blizanci

Upravo njihov znak predstavlja njihovu dvostruku prirodu. Lako im je živjeti dvostruki život, mogu vas uvjeriti da ste jedina osoba za njih, a mogu uz vas imati obitelj za koju ne znate.

Zašto Blizanci varaju? Postoji samo jedan razlog za to: dosada.

Ako ovo horoskopskom znaku niste dovoljno zanimljivi, može doći do prevara. Isto tako, ako ste vi ljubitelj rutine i monotonije, druga strana bi mogla tražiti nešto (nekog) novog i uzbudljivog. Ne radi se toliko o tome da Blizanci žele ili vole varati, koliko o tome da imaju drugačije potrebe. Ako niste intuitivni za njihove potrebe, oni će pronaći nekoga tko jest.

Svakako želimo naglasiti da nema ništa loše u rutini, a i ona će se sigurno pojaviti nakon određenog razdoblja veza. Zato je važno da vi razmislite želite li biti u vezi s nekim kome nikad nije dosta uzbuđenja.


Lav

Ako neki znak smatra da se svijet treba vrtjeti oko njega, onda je to Lav. Ne samo to, on očekuje da ga obasipate pažnjom i ljubavlju u svakom trenutku. Ako se vaša naklonost smanji ili počne blijediti, makar i malo, Lav će tražiti novu osoba koja će mu dati pozornost.

Naravno, ne znači da će varati, ali nedostatak naklonosti za ovaj horoskopski znak znači da veza ide nizbrdo. Ako se oglušite na njihove potrebe, oni će brzo otići i potražiti ljubav negdje drugdje.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Škorpion

Ovo je horoskopski znak koji je poznat po svojoj strastvenoj i seksualnoj prirodi, a ona ne blijedi čak ni kada je u vezi. Međutim, s njima treba biti oprezan jer nisu ljubitelji veza i veliki su zavodnici. Nerijetko se znaju okrenuti varanju i aferama kad veza postane preozbiljna ili kad počnu osjećati da više nema strasti. Strast je najvažniji faktor u njihovoj vezi!

Ako ste odlučili započeti vezu sa Škorpionom, pazite se jer oni neće odmah prekinuti druge neobvezne veze.


Strijelac

Strijelac uvijek traži zabavu i uzbuđenje u svojim odnosima, bilo da ste s njim nekoliko tjedana ili nekoliko godina. Čak i ako ste u ozbiljnoj vezi, nerijetko se znaju ponašati kad ste u vezi bez obveza.

Kad osjete neku vrstu "gušenja" u vezi, brzo će potražiti zabavu negdje drugdje. U početku to može biti nevino jer traže samo novog prijatelja, ali to se brzo može pretvoriti u nešto romantično, a da ni sami nisu toga svjesni. Ako vara, razlog je obično potreba za zabavom i slučajni susreti.

Biste li se složili s ovim?

Linker
28. ožujak 2024 15:17