Susan Lucci

 FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
nije sve genetika

Nikad ne biste pogodili koliko ima godina! Američka glumica jednim videom je ‘zapalila‘ Instagram

Izgled na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice nije rezultat dobre genetike nego redovite fizičke aktivnosti. Susan Lucci vježba čak šest puta tjedna

Glumica, voditeljica, poduzetnica, autorica bestsellera, sve to je Susan Lucci (75). Dobitnica Emmyja ovih dana ponovno privlači pozornost zbog svog mladolikog izgleda.

Naime, na Instagramu je objavila video u kupaćem kostimu i obožavatelji ne mogu vjerovati da ima 75 godina. Njezina objava je zaradila gotovo 100.000 lajkova i više od 700 komentara.




Trening, trening i opet trening!

Međutim, izgled na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice nije rezultat dobre genetike nego redovite fizičke aktivnosti. Susan vježba čak šest puta tjedna.

- Nastojim se odmoriti jedan dan u tjednu jer se trebaš odmoriti. Ali uvijek radim nešto jer mislim da je to mom tijelu potrebno - rekla je glumica u nedavnom intervjuu. Dodaje da najčešće vježba ujutro.

- Nakon toga znam da sam učinila nešto dobro za sebe, bez obzira na to kakav će mi biti ostatak dan - objasnila je.

Više puta je izjavila kako obožava pilates, a najviše vježba na spravi Pilates Pro Chair koja jača trbušne mišiće, unutrašnju stranu bedara i stražnjicu. Na spravi najčešće odradi 10 različitih vježbi s 30 do 100 ponavljanja.




Zdravlje počinje u kuhinji

Za dobar i mladolik izgled nije dovoljno samo vježbati, potrebno je i kvalitetno hraniti se. Susan je, naravno, svjesna toga pa brine i o tome što jede. Za Harper's Bazaar je rekla da voli započeti dan sa šalicom kave koja sadrži organski šećer i punomasno mlijeko, ali istaknula je kako je važno da svatko pronađe svoj recept za kavu.

Za doručak bira namirnice koje će ju držati sitom. Najčešće je to grčki jogurt sa sjemenkama bundeve i brusnicama, a ponekad će napraviti jaja ili uživati palačinkama od borovnica koje pripremi njezin suprug.

Ugljikohidrate nastoji što manje jesti. Za ručak voli pojesti sendvič s puretinom, avokadom, paprikom, mangom, maslinovim uljem i octom.

Večera u društvu supruga, kuhara Helmuta Hubera, i tada zajedno kuhaju. Ona obično jede laganu salatu s lososom, brokulom i mrkvom kuhanoj na pari. Od alkohola najviše voli šampanjac.

Linker
25. travanj 2024 03:06