Ako volite kuhati, ribež sigurno koristite bar nekoliko puta mjesečno. Posebno ako volite pripremati pizze i sendviče s naribanim sirom. No, jeste li ikad razmišljali o tome koristite li ribež pravilno? Ako niste, mi ćemo vas potaknuti.
Naime, korisnici TikToka podijelili su brojne videe u kojima su objasnili koja metoda ribanja je ispravna, a koja kriva. Većina ljudi postavlja ribež tako da je ručka gore, ali očito tako ne treba biti.
U videu koji je objavio kreator @chefkoudy, ribež je položen na bok. Naime, tako omogućujete da unutrašnjost ribeža uhvati sir tijekom ribanja. S obzirom na to da je većina ljudi dugo koristi prvotnu metodu, ovo može biti malo neobično, ali trik je koristan. Stavljanjem ribež na bok ne samo da ćete zadržiti sir na jednom mjestu nego ćete i lakše oprati ovaj kuhinjski alat.
- Nikad nisam razmišljao o tome - priznao je korisnik TikToka.
- Cijeli život radim krivo - drugi je otkrio.
- Pravi način je pogrešan način, a pogrešan način je pravi način - zaključio je treći.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....