Za tjesteninu:
- 50 dag brašna
- 1/2 šalice usitnjenog špinata
- malo soli
- malo mlake vode
Priprema:
- Špinat skuhajte na pari sa žlicom ulja pa ga izblendajte.
- Zajedno s navedenim sastojcima umijesite tijesto pa ga ostavite u hladnjaku pola sata.
- Potom ga razvaljajte i režite oblike prema želji.
Za preljev:
- 4 ljutike
- 2 češnjaka
- 50 dag pelata rajčice
- 1 vezica lista peršina
- bosiljak
- maslinovo ulje
- cherry rajčice
- sol
Priprema:
- Na ljutici i češnjaku ispirjajte pelate s dodatkom peršina i bosiljka, začinite solju i na kraju maslinovim uljem.
- Servirajte na toploj tjestenini s dodatkom cherry rajčica i svježeg bosiljka.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....