4 trilje
½ šalice kus-kusa
šaka izdanaka brokule
šaka izdanaka rotkvice
šaka mladog špinata
svežnjić svježih rotkvica
malo potočarke
1 nešpricani limun
par listića kadulje
maslinovo ulje
Priprema:
- Kus-kus prelijte vrućom posoljenom vodom i ostavite 10 minuta da nabubri. Višak vode ocijedite
- Trilje očistite (ostavite im glave), pa ih umotajte u papir za pečenje s dodatkom soli, maslinova ulja, limunovom koricom i par listića kadulje. Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva Celzijevih.
- Na kus-kus složite oprani i dobro ocijeđeni špinat, potočarku, rotkvice te izdanke brokule i rotkvice, začinite maslinovim uljem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....