Ono za čim svi čeznemo, htjeli to priznati ili ne, a to je zauvijek mladoliko lice

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
brzo i bezbolno

Najpopularniji tretmani pomlađivanja i smanjivanja bora - za ovom hit metodom za glatko i napeto lice svi će poludjeti!

Do lica bez bora i bockanja u vlastitom domu

Prije ili kasnije, gravitacija će nas sve 'dohvatiti', bez obzira na to koliko smo se zdravo hranili i marljivo vježbali. Koža lica će se malo pomalo objesiti i naborati, usnice stanjiti, a jasne konture izgubiti. A svi želimo zadržati onaj neodoljivi, svježi i mladenački izgled kakav smo imali nekoć. Naravno, tako se osjećamo privlačniji, poželjniji i sigurniji u sebe. Stoga i ne čudi da se protiv prirodnog procesa starenja kože borimo svim raspoloživim oružjem, a najčešće raznim manje ili više invazivnim metodama jer su dosad one pružale najbolje rezultate.


Facelifting i botoks su iza nas

Osim što je danas 'in' biti vječno mlad, in je i prirodan izgled. Vrijeme previše zategnutih lica i naglašenih usana je iza nas: žene danas žele pune usnice i glatku kožu, ali samo pod uvjetom da to izgleda kao dar prirode, a ne kao uradak estetskog kirurga. Korekcije nedostataka su dobrodošle, no one moraju biti neprimjetne. Drugim riječima, vaše prijateljice moraju primijetiti da vam lice izgleda 'nekako' drugačije i ljepše, primjerice kao da ste se dobro odmorili, a ne kao da ste bili na faceliftingu.

Zato su posljednjih godina u prvi plan isplivale metode koje su minimalno invazivne, poput filera ili botoksa. Tko nije barem razmišljao o botulinskim injekcijama, ako ih već nije i isprobao za čelo bez bora? Tu su i fileri hijaluronske kiseline koji se ubrizgavaju pod kožu kako bi se izravnale bore i udubine ili dao volumen obrazima ili usnicama. Kao metoda pomlađivanja koristi se i biostimulacija, odnosno mikroinjekcije hijaluronske kiseline u kombinaciji s vitaminima A, C i E, restrukturacija kod koje se u kožu ubrizgavaju kiseline koje rubnim dijelovima čeljusti, obrazima i jagodicama daju mladenački izgled. No, iako popularne te metode često za rezultat imaju neprirodan izgled, a osim toga mnoge žene nisu pobornice čak ni minimalnog pikanja i ubrizgavanja iako svejedno žele sačuvati svježe, mladenački zategnuto lice punih obraza i usana.


Hijaluronska kiselina koja prodire duboko u kožu, ali bez igle

Srećom, čini se da smo napokon dočekali revoluciju u antiage postupcima i odsad ćemo takav rezultat moći postići posve neinvazivnim tretmanom koji se može primjenjivati u intimi vlastitog doma. I u ovom slučaju radi se o tretmanu hijaluronom jer je upravo hijaluron ono što je licu potrebno da zadrži mladolikost, vlažnost i elastičnost.

Hijaluronska kiselina osigurava vezanje i zadržavanje vode čime se ispunjavaju praznine između tkiva, koži se daju elastičnost i punoća te se smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje budućih. A taj učinak čini hijaluron ključnim sastojkom za njegu kože te osnovnim sastojkom dermalnih filera koji se koriste za popunjavanje linija i bora te vraćanje volumena jagodicama i usnama. No, napredna tehnologija i dugogodišnja istraživanja švicarskih stručnjaka u laboratoriju tvrtke Labo dovela su do toga da je takav učinak odsad moguće postići bez injekcija. Oni su uspjeli stvoriti molekule hijaluronske kiseline koje uspijevaju proći duboko u kožu, do samog dermisa. Patentirali su mješavinu 12 molekula različite molekularne mase koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože i stvaranju učinka filera čime je riješen dosadašnji problem ovakve primjene hijaluronske kiseline kod koje se hijaluron uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože.

image
FOTOGRAFIJE: PROMO


Jednostavno i brzo do mladolikog lica

Riječ je o 14-dnevnoj metodi punjenja bora i vraćanja volumena upotrebom hijaluronske kiseline bez injekcija koja je nazvana Fillerina. Fillerina 12HA je jedinstveni dermokozmetički proizvod koji sadrži 12 različitih molekula hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa, 3 molekule kolagena i 2 elastina koje dopiru u duboke slojeve kože bez igala. To je moguće zahvaljujući novoj Transdermic tehnologiji koja jamči apsorpciju aktivnih sastojaka u kožu i preciznom aplikatoru koji omogućuje nanošenje proizvoda na točno željena područja.

Ovaj 14-dnevni intenzivni tretman dovodi do zaglađivanja i popunjavanja bora, povećanja volumena u području obraza, jagodica i usana te vraćanja elastičnosti kože i prirodnih kontura lica. Učinak je vidljiv 4 mjeseca, a može se produžiti primjenom dnevnih tretmana: dnevne i noćne kreme te kreme za područje oko očiju i kreme za usne.

Fillerina 12HA intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koje su označene stupnjevima 3, 4 i 5, a stupanj se odabire prema izraženosti bora i manjka volumena. Fillerinu čini posebnom i jednostavnost korištenja koja žene oduševljava, a u to se lako možete uvjeriti i sami jer je odsad dostupna u odabranim ljekarnama u Hrvatskoj.

image
FOTOGRAFIJE: PROMO

Vjerojatno nema žene koju vijest o mogućnosti brisanja bora i vraćanja volumena u miru vlastite kupaonice i bez igle neće barem malo zaintrigirati pa želite li detaljnije informacije o proizvodima iz linije Fillerina i savjete kako da odaberete baš onaj pravi za vas, zapratite IG profil @fillerina.hr ili posjetite web stranicu www.fillerina.hr.

Linker
08. svibanj 2024 13:42