INCIDENT

ŽUTA MINUTA VLASNIKA OMILJENOG RESTORANA Gosti mu se požalili da nisu dobili ono što su naručili, njegova reakcija ih šokirala

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Vlasnik restorana u austrijskom mjestu Bad Schallerbachu u srijedu je dvama gostima u njihova lica bacio hranu nakon što su mu se potužili da su dobili krive narudžbe, piše BBC. Umjesto da popravi svoju grešku, vlasnik ih je ostavio u masnicama.

- Nikada nisam doživio nešto slično, napisao je jedan od gostiju restorana na jednoj internetskoj stranici za recenziranje ugostiteljskih objekata te dodao da se 56-godišnji vlasnik činio pijan.

Vlasnik restorana goste je te večeri obilato izvrijeđao, a kako kaže jedan od gostiju, kada su posjetitelji restorana pokušali nazvati policiju, vlasnik im je odgovorio "šakama". Žrtve vlasnika restorana pobjegle su na ulicu, što je nagnalo i četveročlanu obitelji koja je te večeri bila tamo da također izađe.

Prema policijskom izvještaju, vlasnik restorana potom se okomio na dva člana grupe nezadovoljnih gostiju. Četrdesettrogodišnji član skupine u tom je okršaju zadobio ogrebotine i masnice.

Austrijski mediji pišu da je restoran gdje se zbio spomenuti incident poznat po dobroj i na starinski način pripremljenoj hrani te da ga rado pohode planinari, biciklisti i drugi putnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:56