LEŽI U KOMI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Brutalnost njemačkih policajaca: Muškarca tukli, gazili, cipelarili, ustrijelili i pustili psa na njega!

Njemačka javnost ostala je šokirana videom koji prikazuje način na koji je muškarac ozlijeđen, i tko ga je ozlijedio
 YouTube

Čovjek leži u nesvijesti u Virchow klinici u Berlinu. Ima prostrijelnu ranu desne noge, te tri rane od metka u predjelu trbuha i prepona. Hoće li se ikad probuditi, nitko ne zna.

Njemačka javnost ostala je šokirana videom koji prikazuje način na koji je muškarac ozlijeđen, i tko ga je ozlijedio.

Andre C. (50) iz Wittenaua leži na tlu i krvari. Pokraj njega nalazi se sjekira, u desnoj ruci drži kuhinjski nož. Nekoliko policajaca ga je okružilo. Jedan ga s leđa udara nogom, a na njega puštaju i policijskog psa. No to nije sve, upotrijebili su i papreni sprej.

Njemačka javnost se pita jesu li policajci bili prebrutalni. Prema njihovoj priči muškarac nije htio ispustiti nož iz ruke.

- Ovo je poput egzekucije. Andre je bio pijan, napravio je veliku grešku, ali nije ubio nikoga! - izjavila je Andreova šokirana sestra Ina A. (54).

Na pitanje zašto je njezin brat šetao naoružan berlinskom četvrti Wedding, inače jednom od najsiromašnijih u gradu, sestra Ina kaže da ne zna.

- Protekle dvije godine za njega su bile jako teške. Prvo mu je umro 19-godišnji sin, a zatim u siječnju ove godine i otac - kazala je sestra njemačkom Bildu , zgrožena nehumanim postupcima lokalnih policajaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:21