SVE OPISALA U DNEVNIKU

SIMPATIČNO LICE BAKICE SKRIVA MONSTRUMA Penzionerka raskomadala svoju njegovateljicu, terete je za još 12 likvidacija

 screenshot YouTube

Ruska je policija u utorak uhitila naizgled simpatičnu umirovljenicu Tamaru Samsonovu (68) pod sumnjom da je u proteklih 20 godina likvidirala najmanje 13 ljudi.

Kako prenosi Independent , gospođa iz Sankt Peterburga iza rešetaka je završila nakon što je otkriveno da je raskomadala svoju 79-godišnju njegovateljicu, čije je dijelove tijela ostavila pored neke bare.

Pojavila se i snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako Samsonova prije desetak dana za sobom vuče crnu vreću u kojoj je navodno bio iskasapljeni leš njegovateljice. Nekoliko dana poslije uz baru je pronađen torzo te po jedna noga i ruka.

U pretresu njezina stana pronađen je dnevnik u kojemu je Samsonova navodno opisivala svoja zlodjela pa su istražitelji tako i doznali da je tijekom godina možda ubila još 12 ljudi. Policijski eksperti trenutno uspoređuju dnevničke zapise s poznatim neriješenim slučajevima ubojstava u Sankt Peterburgu.

Lokalni mediji javljaju da je prije 12 godina na istoj lokaciji na kojoj su pronađeni dijelovi tijela smaknute njegovateljice otkriveni i komadi leša jednog muškarca. Među mogućim žrtvama ove penzionerke je i njezin muž, koji je netragom nestao još prije deset godina te njezin podstanar, koji je mrtav pronađen 2003. godine.

Identiteti ostalih potencijalnih žrtava zasad nisu poznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 19:18