ŠOKANTNE SCENE

OPREZ, UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Pogledajte kako poremećeni radnici na farmi muče krave!

Zloglasna farma "The Wiese Brothers Farm" proizvodi mlijeko za "Foremost Farms"

Aktivisti američke udruge za zaštitu životinja "Mercy for Animals" na svojim službenim internetskim stranicama objavili su šokantan video materijal koji prikazuje monstruozno ponašanje radnika koji bezdušno muče krave na farmi u Wisconsinu.

Video je u tajnosti snimljen na "The Wiese Brothers Farm" nedaleko Green Baya, a prikazuje kako radnici naguravaju krave, bjesomučno ih udaraju nogama, tuku, a ozlijeđene vuku po podu i dižu ih kukama.

- Niti jedna odgovorna kompanija ne bi smjela podržavati tvrtku koja tuče, udara i sakati životinje - kazao je glavni inspektor udruge "Mercy for Animals" Matt Rice za ABC.

Inače, "The Wiese Brothers Farm" proizvodi mlijeko za "Foremost Farms", kompaniju koja je glavni snabdijevač sirom za najpopularniji lanac smrznutih pizza "DiGiorno" u vlasništvu Nestlea.

Nakon objave uznemirujućih snimki iz Nestlea su kazali da su kontaktirali "Foremost Farms" te zaprijetili da neće koristiti sir proizveden od mlijeka s "The Wiese Brothers Farm".

- Duboko smo pogođeni i tužni zbog neljudskog postupanja prema životinjama. Nećemo poslovati s kompanijama koje krše naš pravilnik o poslovanju - stoji u službenom priopćenju iz Nestlea.

Na cijelu aferu oglasili su se i vlasnici zloglasne farme kazavši da nisu znali za mučenje krava, te da su tri zaposlenika dobila otkaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:34