BORI SE ZA ŽIVOT

Mučili kujicu: Pronađena njuške zavezane izolir trakom, abnormalno natečenog jezika i tijela prepunog rana

Bilo joj je potrebno 100 šavova za zatvaranje rana, većina jezika vjerojatno će joj morati biti odstranjena, a ako ne počne sama jesti i piti umrijet će

Napuštena kujica mješanka koju su veterinari nazvali Hope (Nada) pretrpjela je divljačko mučenje – pronađena je kako luta njuške zavezane izolir-trakom i abnormalno natečenim jezikom. Osoba koja joj je zavezala njušku prethodno joj je namjerno izvukla jezik da visi van.

Osim toga, Hope je očito bila brutalno izmlaćena jer je imala više ozljeda po tijelu, od kojih su neke bile toliko duboke da su dospjele do mišićnog tkiva. Sveukupno joj je bilo potrebno stotinu šavova za zatvaranje rana, a većina jezika vjerojatno će joj morati biti odstranjena.

Kujica je pronađena u ponedjeljak ujutro u Weatherfordu u Texasu, na nesnosnoj vrućini, a kako joj je njuška bila zavezana, nije mogla piti pa je dehidrirala. Izolir-traka je poslana na analizu u kriminalistički laboratorij u nadi da će policiju odvesti do počinitelja. Ponuđena je nagrada od 1000 dolara za svakog tko policiji da podatke koji će joj u tome pomoći.

Još uvijek se ne zna hoće li Hope moći ponovno samostalno jesti i piti. Ako joj to ne uspije, najvjerojatnije će umrijeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 14:16