ŠOK ZA RODITELJE

Olimpijska ambasadorica među razbijačima Londona! Policiji je prijavila majka

Shvatila sam da kao roditelj ne mogu dopustiti da prođe nekažnjeno, izjavila je njena majka
Riot police tackle a mob after a number of cars are set alight in Hackney, north London on August 8, 2011. Riot police faced off with youths in fresh violence in London today in the third day of disorder after some of the worst rioting in the British capital in years at the weekend. The riots broke out in the north London district of Tottenham on August 6, following a protest against the death of a local man in a police shooting last week, and the violence spread to other parts of the city on August 7. AFP PHOTO/LEON NEAL
 LEON NEAL

LONDON - Mlada Britanka Chelsea Ives (18), uzorna sportašica koja je odabrana za olimpijsku ambasadoricu, uhićena je u Londonu nakon što ju je prijavila njezina majka koja ju je prepoznala u televizijskim snimkama nasilja na ulicama engleske prijestolnice.

“Moj muž i ja smo sjedili i gledali te grozne scene. A onda sam prepoznala svoju Chelsea. Prvo nisam znala što da radimo, a onda sam shvatila da kao roditelj ne mogu dopustiti da prođe nekažnjeno. Zbog tih nereda ljudi su ostajali bez posla”, ispričala je novinarima majka Adrienne Ives i rekla kako je to bila “bolna odluka”.

Mlada Chelsea je trebala biti “olimpijska ambasadorica”, jedna od volonterki koje će iduće godine dočekivati sportaše na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Tinejdžerka je i sama atletičarka i uzorna učenica iz dobro situirane obitelji. Na sudu u Westminsteru gdje joj se sudi jedan svjedok je ispričao kako mu je djevojka rekla da su neredi “najbolji dan u njezinom životu”. Optužena je da je kamenjem gađala policijski auto i dućan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 03:52