BIJEG OD KAMERA

MALI IZOLIRANI PRINC U tajnosti posjetio dječje igralište i uživao u anonimnosti. Prepoznao ga je jedino prodavač sladoleda

George je navodno posjetio park i dječje igralište Frank Kitts, ako je vjerovati prodavaču sladoleda Barryju Ludlowu koji kaže da je jedini u okolici prepoznao malog princa
Catherine, the Duchess of Cambridge (R), carries her son Prince George as she and her husband, Britain's Prince William (not pictured), walk towards the enclosure for an Australian animal called a Bilby, which was named after the young Prince, during a visit to Sydney's Taronga Zoo on April 20, 2014. Britain's Prince William, his wife Kate and their son Prince George are on a three-week tour of New Zealand and Australia. AFP PHOTO / POOL / David Gray
 DAVID GRAY

WELLINGTON - Devetomjesečni princ George u tajnosti je posjetio dječje igralište u Wellingtonu sa svojom dadiljom, dok su roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, William i Kate, obavljali svoje službene dužnosti, pišu novozelandski mediji.

George je navodno posjetio park i dječje igralište Frank Kitts, ako je vjerovati prodavaču sladoleda Barryju Ludlowu koji kaže da je jedini u okolici prepoznao malog princa. Izvor blizak kraljevskoj obitelji potvrdio je da je George posjetio park.

"Bilo je puno ljudi okolo. Djeca su bila posvuda, ali mislim da ga nitko nije vidio. Nisu odudarali ni na koji način", kaže on.

Ludlow je prodao sladoled od vanilije s komadićima čokolade ženi koju je prepoznao kao Georgeovu dadilju, Mariju Borrallo. Ona ga je pojela i dala djetetu da proba.

Ludlow se pohvalio da mu George nije prvi "celebrity" s kojim je imao posla. "Često mi dolaze slavne osobe kupiti sladoled, a ja ih tretiram potpuno isto kao i sve druge", kaže on.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 16:19