IMA VEZE

PIJANA LJEPOTICA SLUPALA PORSCHE Policajcima prijetila: 'Sredit ću vam otkaz!'

Kanadska glumica i model za donje rublje Dara Tomanovich (45), koja je nedavno viđena u društvu britanskog princa Andrewa, u New Yorku je slupala svoj lusksuzni Porsche, nakon čega je zaradila prijavu zbog izazivanja nesreće i vožnje u pijanom stanju.

Dara je nesreću skrivila još 16. srpnja, a iz smrskanog je auta navodno jedva izašla, ali ne zbog eventualnih ozljeda, nego jer je bila mrtva pijana, a još nije bila ni ponoć.

Po nju su relativno brzo došli policajci, a ona im je počela prijetiti svojim prijateljstvom s donedavnim gradonačelnikom New Yorka Michaelom Bloombergom. 'Mogu vam srediti otkaz ili premještaj', rekla im je.

Prijetnje nisu upalile i morala se testirati na alkohol. Prvo je napuhala 1,59, a zatim 1,12 promila, što je više od maksimalno dozvoljenih 0,8. Puštena je da se brani sa slobode, a pred sucem bi se trebala pojaviti 18. rujna.

Dara je poznata po ulozi u filmu Bio-Dome i po reklamama za kozmetičke proizvode, a svojedobno je snimila i reklamu za Fiat zajedno s Georgeom Clooneyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:28