POSTAJE SVE BIZARNIJE

Lažna zubarica ukrala fotografiju supruzi pjevača i stavila kao svoju profilnu, a na jedno pitanje je zanijemila

Osim što je lagala o diplomi, na društvenim mrežama također je pokušala izgraditi lažnu sliku o sebi.

Snežana Stević

 Facebook

Beograđanka Snežana Stević (48), lažna stomatologinja, koja je u vlastitom salonu ljepote radila antiage kozmetičke tretmane i stomatološke zahvate, otkrivena je nakon što je tužiteljstvu i policiji stigla anonimna prijava da se provjeri njezina diploma, saznaje Blic.

Prvo osnovno javno tužiteljstvo reagiralo je odmah i dalo nalog policiji da kontaktira Sveučilište u Prištini nakon čega je otkrivena njezina prevara.

- Nakon opsežne istrage Snežana Stević je privedena, a na saslušanju je još uvijek tvrdila da je završila Stomatološki fakultet - rekao je izvor Blica upoznat sa istragom.

Kako doznaje Blic, kada su je na saslušanju pitali da navede ispite koje je polagala, Snežana Stević je navela jedan ispit i zastala.

- Ona ne zna niti nazive ispita na Stomatologiji. Sveučilište u Prištini tvrdi da ona kod njih nikada nije ni studirala, a kamoli završila - rekao je izvor "Blica".

Osim što je lagala o diplomi, na društvenim mrežama također je pokušala izgraditi lažnu sliku o sebi. Naime, njezina profilna slika na Facebooku gotovo je identična fotografiji koju je supruga pjevača Dade Polumente objavila na svom Instagramu. Čini se da je fotografiju obradila i na lice supruge, stavila svoje.

Oglasila se i supruga pjevača Ivona Polumenta, influencerica s 83.000 pratitelja, koja je objasnila da je nadriliječnica ukrala njezinu fotografiju i obradila ju.

- Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, što drugo reći, napisala je Ivona i objavila originalnu fotografiju, prenosi portal Nova.rs.

Snežana Stević navodno je oštetila 40 klijenata.

U ordinaciji koja se nalazi u samom centru Beograda, više od dvije godine s lažnom diplomom iz Prištine liječila je, popravljala i vadila zube. Bavila se i antiage medicinom - uz specijalne popuste i vrlo niske cijene – daleko niže od konkurencije. Provjerom je utvrđeno da je diploma fakulteta u Prištini, izdana 27. veljače 1999. godine lažna.

image

Profil Snežane Stević

Facebook

Dr. Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije ispričao je za Blic da su prijavu protiv Snežane Stević dobili iz Uprave kriminalističke policije 16. studenoga 2023. godine.

- Ispalo je da ta žena uopće nije bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u cijeloj priči, ona je napisala da je završila za četiri i pol godine, a fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović.

Snežana Stević uživala je u luksuzu, svjedoče fotografije na društvenim mrežama. Često je odlazila u skupe hotele, boravila u Dubaiju te se družila s poznatim osobama. Svoj život redovito je dokumentirala na Facebooku brojnim fotografijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 13:45