UŽAS U OHIJU

FOTO: MORBIDNI PAR IZ PAKLA Držali robinju i maleno dijete u podrumu prepunom zmija

 Facebook

Jordie Callahan i njegova djevojka Jessica Hunt iz Ohija proglašeni su krivima jer su mentalno zaostalu ženu s djevojčicom mlađom od pet godina držali kao robinju zatvorenu u vlažnom podrumu punom zmija.

Nesretnu ženu prisiljavali su da obavlja sve kućanske poslove i čisti za njihovim ljubimcima, pit bullovima i zmijama, kao i da im pruža seksualne usluge po želji. Kako ne bi pobjegla, robinju su zastrašivali opasnim životinjama i prijetili da će ozlijediti dijete.

Slučaj je otkriven kad je robinja, čije ime nije objavljeno zbog zaštite identiteta malog djeteta, uhvaćena kako krade u trgovini nakon čega je zamolila policiju da je odvedu u zatvor jer kod kuće loše postupaju prema njoj. Policija je uhitila Callahana i Hunt koji su se branili da su samo pružili sklonište poznanici beskućnici. Istraga je, međutim, pokazala drugačije.

Morbidni je par nesretnu ženu često zastrašivao i zlostavljao, podizao je socijalnu pomoć na koju je imala pravo i plašio je svojim ljubimcima ako bi se pobunila.

Jednom prilikom su joj kamenom smrskali šaku i poslali liječniku, da bi im donijela lijekove protiv bolova o kojima su bili ovisni.

Ukoliko budu proglašeni krivima prijeti im i doživotna zatvorska kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 00:06