ZADOVOLJNI GOSTI

Guardian smjestio Split u društvo Istanbula i Kyota: U gradu pod Marjanom možete obaviti odličan šoping u rimskoj palači

Kastela, Split 161011.Vedro i burno vrijeme u jesenskom i zimskom periodu rezultiraju spektakularnim zalaskom sunca, koji uvijek obiluje pregrstom boja. Na slici pogled na Split i otok BracFoto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barisin / CROPIX

Turizam je velik posao, a sigurno jedna od ključnih grana hrvatske ekonomije tako da nije čudno kada prije početka sezone počnemo nailaziti na brojne reklame koje promoviraju našu obalu i gradove. Ali najbolja reklama je ona koju rade sami turisti, oduševljeni iskustvom koje su doživjeli. Upravo to se dogodilo Splitu, koji je pohvaljen u prestižnom Guardianu kao jedno od najboljih mjesta za kupovinu.

Split je pohvalila jedna od čitateljica časopisa, pa se grad pod Marjanom tako našao u društvu Stockholma, Kyota, ali i Marrakecha, Kuala Lumpura i Velikog Bazaara u Istanbulu .

Split je posebno pohvaljen zbog stare jezgre, rive i svoje autentičnosti. Samo ovaj mali članak dovoljan je dokaz kako se kvalitetna usluga itekako isplati, ali i kako promocija turističke ponude traje cijelu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 10:50