PRIDRUŽIO SE 'THE SUN-U'

Londonski tjednik za ljubitelje putovanja nahvalio Pulu: 'Morate posjetiti biser na obali Jadrana!'

Pula, 210712.Pulska Arena.Otvorenje 59. Pula film festivala. Predsjednik Republike Hrvatske i glavni tajnik UN-a nazocili su otvorenju festivala. Predsjednik Josipovic otvorio je festival, dok se glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon obratio publici.Na fotografiji: detalj sa dogadjanja.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

PULA - Poznati londonski tjednik za ljubitelje putovanja "TNT" na svojoj je internetskoj stranici objavio je članak u kojem promovira Pulu kao idealnu destinaciju za bijeg iz grada preko vikenda i u zimskim mjesecima.

"TNT" se tako pridružio popularnom dnevnom listu "The Sun", koji se nedavno također opsežno osvrnuo na privlačnost Pule i festivala Outlook , navode iz Službe za odnose s javnošću grada Pule.

Tjednik "TNT", koji se besplatno distribuira stanovnicima Velike Britanije, Australije i Novog Zelanda i ima više od 250 tisuća čitatelja, poziva ih da kao vikend destinaciju odaberu upravo Pulu opisujući ju "biserom na obali Jadranskog mora". U članku se posebno ističe bogatstvo povijesnih znamenitosti u Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 19:53