Namjera prvog regionalnog Festivala vode da nam otkrije novu, dosad nepoznatu dimenziju vode uopće nije bila pretenciozna.
Doznali smo tako, zahvaljujući sjajnoj prezentaciji Olivere Međugorac, članice Uprave Nestle Adriatica, da postoji čak 140 različitih okusa izvorske vode.
To su otkrili najbolji svjetski sommelieri i Nestleovi eksperti za hidrogeologiju kušajući vodu diljem svijeta.
Na osnovi tog saznanja kreirali su šest mapa vode i iskoristili ih za brendiranje u isto toliko klastera. Voda se krajnjim potrošačima nudi kroz specifične okuse.
Prvi klaster je voda s oznakom čista i lagana.
Drugi je voda bogata okusom, zatim tu je i grupa brendirana kao snažna i drugačija, potom meka i elegantna, peti klaster je živa voda koja gasi žeđ, a šesti živahna i energiziraju...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....