PREDSJEDNIK MILAN

Bandić u Osijeku dobio potporu Glavaševa HDSSB-a

Osijek, 161109.Koncertom Prljavog kazalista zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic danas je na Trgu Ante Stacevica u Osijeku pred oko tisucu nazocnih odrzao predizborni skup. Bandica su dosli podrzati i Kresimir Bubalo osjecki gradonacelnik i Vladimir Sisljagic zupan osjecko-baranjski. Na slici: Mladen Bodalec i Milan Bandic.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / CROPIX

OSIJEK - Hrvatska je umorna od ideoloških podjela, defetizma, apatije i beznađa. Deset godina sam radio za Zagreb, pozivam vas da zajedno radimo za Hrvatsku, državu solidarnosti i socijalne pravde - poručio je kratko Milan Bandić sa predizbornog skupa za Osječko-baranjsku županiju okupljenim Osječanima na središnjem Trgu dr. Ante Starčevića podarivši im koncert Prljavog kazališta.

Zanimljivo je da su uz Bandićev bok tijekom cijelodnevnog obilaska gradova u Županiji bili i čelnici Glavaševa HDSSB-a predsjednik Vladimir Šišljagić te osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo. Skupa su sa osječke pozornice posjetiteljima podarili i 200-tinjak nogometnih lopti.

Bandić je izrazio zadovoljstvo potporom koju su mu pružili čelnici i članovi HDSSB-a. - Zadovoljan sam ne samo njihovom potporom već svih stanovnika Osječko-baranjske županije.

Ja računam na potporu HDSSB-a, drago mi je da ta potpora puna i iskrena - dodao je Bandić napomenuvši kako će toga biti još do prvoga kruga izbora. Zagrebački gradonačelnik je najavio kako će do kraja kampanje i Konavala stvoriti Pokret za bolju Hrvatsku i izbore riješiti u prvome krugu.

Premda je Glavašev HDSSB do posljednjeg trenutka krio kojem će predsjedničkom kandidatu dati potporu predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić na skupu je rekao kako stranka bira tajmnig koji njoj i kandidatu najviše odgovara.

- Mi odabiremo tajming koji odgovara kandidatu za predsjednika RH. Bandić se godinama dokazivao u Zagrebu, uživa strahovito veliku potporu Zagrepčana, vodio je računa o svakom kutu Grada Zagreba. U svojoj viziji on ima jednačenu gospodarsko-financijsku regionalizaciju cijele Hrvatske za boljitak Hrvatske i svih njezinih građana - kazao je Šišljagić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:09