DETALJI INCIDENTA

Užasni prizori ispred noćnog kluba u centru Splita, staklom razrezano više ljudi, 22 osobe zatražile liječničku pomoć!

U ovom se trenutku utvrđuju činjenice i okolnosti o događaju, javlja policija

Prizori ispred noćnog kluba na Trgu Gaje Bulata

 /Dalmatinski Portal

Kako javlja PU splitsko-dalmatinska oko 00.15 sati zaprimljena je dojava kako je na Trgu Gaje Bulata, u samom centru Splita, ispred noćnog kluba u padu stakla s izloga ozlijeđeno više osoba. Na mjestu događaja su sve žurne službe. Na mjestu događaja obavlja se i očevid kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju.

Kako s lica događaja izvještava Dalmatinski portal, noćni klub Central, ispred kojeg se dogodio incident, zatvorio se u vrlo naprasitim okolnostima. Malo poslije ponoći rasprsnuo se izlog robne kuće kraj ulaza, a veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red.

"Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela", ispričali su djelatnici kluba za Dalmatinski portal.

Mjesto nesreće i ulaz u diskoteku ograđeni su policijskim trakama, a kako javlja Dalmatinski portal, na terenu je veliki broj policijskih službenika.

image
/Dalmatinski Portal
image
/Dalmatinski Portal
image
/Dalmatinski Portal
image
/Dalmatinski Portal
image
/Dalmatinski Portal

Kako javlja Slobodna Dalmacija, čak 22 osobe zatražile su liječničku pomoć

nakon nesreće ispred noćnog kluba "Central" koji se nalazi u sjevernom dijelu prizemlja objekta robne kuće "Prima Grad", u prostoru nekadašnjeg istoimenog kina.

- Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je na liječenju u Kliničkom bolničkom centru. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i puštene su nakon liječničke obrade.

Policajci su osigurali mjesto događaja do dolaska očevidne ekipe. Na mjestu događaja je obavljen je očevid.

Prema do sada utvrđenom došlo je do puknuća staklene stjenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub - naglasili su iz policije.

Oko 2.25 sati svoj su dio posla obavila i trojica pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnpog društva "Split" koji su uklonili oštećeno staklo koje je palo na (potencijalne) posjetitelje kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 13:03