STRAVIČAN SLUČAJ

PRETUČENI STUDENT JOŠ UVIJEK U KOMI Uz teške ozljede glave Luki operirana slomljena čeljust, liječnici se ne usude prognozirati...

Napadači su ga sustigli kod ugla zgrade, verbalno napali, a potom ga snažno udarili šakama u glavu. Uslijed tog udarca je pao na beton i zadobio tešku ozljedu glave, nakon čega su ga napadači nastavili cipelariti
 CROPIX

Premda je izvan životne opasnosti, stanje pretučenog 19-godišnjeg studenta Luke Mihaljevića i dalje je složeno. Pored teške ozljede lubanje koju je Luka zadobio u ovom brutalnom napadu svojih vršnjaka, a koju su splitski liječnici odmah operirali te ga stavili u induciranu komu, kako doznajemo iz KBC-a Split, prije tri dana Luki je operirana i slomljena čeljust.

Također saznajemo, kako će liječnici kroz dan-dva Luku probuditi iz inducirane kome te ovisno o njegovim reakcijama, poduzimati sve ostale potrebite radnje. Kakve će posljedica imati mladi Drnišanin nakon zadobivenih višestrukih teških ozljeda, o tome se liječnici ne usude davati prognoze.

Za podsjetnik je, kako je utvrdilo Županijsko državno odvjetništvo, da su 19-godišnji okrivljenici L.K. i A.K. najprije u jednom lokalu prijetili Luki Mihaljeviću i izazivali ga na tuču. Kada je mladi student izišao iz lokala, zajednički i dogovorno s ciljem da ga teško ozljede, napadači su ga sustigli kod ugla zgrade, verbalno napali, a potom ga snažno udarili šakama u glavu. Uslijed tog udarca Luka Mihaljević je pao na beton i zadobio tešku ozljedu glave, nakon čega su ga napadači nastavili cipelariti. Od zadobivenih ozljeda Luka je bio u životnoj opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:36