UZROK UTRKIVANJE?

Objavljena stravična snimka teške nesreće kod Dubrovnika: Pravo je čudo da nema poginulih

U prometnoj nesreći koja se dogodila 10. veljače oko 0:45 sati sudjelovala su tri vozila, a dvije su osobe teško ozlijeđene

Posljedice prometne nesreće na Mostu dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika

 Dubrovniknet.hr; Dubrovniknet.hr/Youtube

Prometnu nesreću koja se 10. veljače oko 0:45 sati dogodila na Most dr. Franja Tuđmana kod Dubrovnika zabilježile su sigurnosne kamere, a Dubrovniknet.hr neslužbeno doznaje da je do nesreće došlo zbog utrkivanja.

image

Posljedice prometne nesreće na Mostu dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika

Dubrovniknet.hr

Podsjetimo, u prometnoj su nesreći sudjelovala tri osobna vozila, a dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Kako je nakon nesreće pisao Dubrovački vjesnik, do nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krečući se sjevernom kolničkom trakom državne ceste D-8, iz smjera istoka u smjeru zapada, izlaskom iz zavoja na raskrižju državnih cesta D-8 i D-420 izgubio nadzor nad vozilom i prešao u južnu kolničku traku, gdje je došlo do sudara njegovog vozila i prednjeg dijela osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka koje se kretalo navedenom kolničkom trakom iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 42-godišnjak.

Od udara se vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak odbilo i prešlo na sjevernu kolničku traku gdje je u isto udarilo još jedno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje se u tom trenutku kretalo sjevernom kolničkom trakom, a kojim je upravljao 21-godišnjak.

U prometnoj nesreći teže ozlijede zadobio je 42-godišnji vozač i 17-godišnji putnik iz prvog spomenutog vozila. Alkotestiranjem je utvrđeno da nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 01:07