FESTIVAL UDOMLJAVANJA

Osječki azil poziva na Povratak otpisanih, za kojeg su pripremili bogat program

Iz skloništa ovaj događaj najavljuju kao "najljepši event kojega jedan Azil može organizirati, a vi podržati"
 Azil Osijek

Iz osječkog azila najavili su kako će se u nedjelju 26. svibnja održati njihov Povratak otpisanih. Udruga Pobjede, koja vodi azil, ovo druženje organizira već deveti put. Održat će se od 10 do 17 sati, na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra.

Iz Azila najavljuju dobru vegansku hranu, hladna pića, odličnu tombolu koja je poznata zahvaljujući cijelom nizu sponzora, igraonice za djecu koje će zanimljivim učiniti Društvo naša Djeca te igraonice za pse koje će voditi Alenka Medak. Ove godine imaju i novost to je šank za ‘kerovce‘, kako svoje čupave štićenike zovu.

- Kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo - poručili su.

Iz Azila ovaj događaj najavljuju kao "najljepši event kojega jedan Azil može organizirati, a vi podržati"

I ove godine donosi, kažu oni, iznenađenja i radost upakirane u jedan dan koji ima ambiciju proslaviti i promovirati udomljenja koja su glavni razlog postojanja osječkoga azila za pse.

- Čak 350 udomljenih pasa svake godine, odnosno, njihovi udomitelji, kao i svi dobri ljudi koji na milijun načina pomažu rad našega Azila zaslužili su barem jednom godišnje dan koji će biti posvećen njima pa je to naš način da kažemo "hvala" svima što nas ima i što možemo čudesne stvari skupa raditi - poručuju Pobjednici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 09:42