REAL DOG

Dvoje čitatelja Jutarnjeg lista besplatno će sudjelovati na konferenciji, evo što trebate napraviti

Odabrat ćemo one s najboljim odgovorima po procjeni našeg stručnog tima, a oni će svoje ulaznice moći preuzeti u subotu

Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Real Dog konferencija održat će se 21. i 22. rujna u idiličnom okruženju jezera Rakitje, točnije, u Svetoj Nedjelji. Organizira je Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Kako kažu organizatori, ovo je jedina konferencija ove vrste u našoj zemlji. Za cilj ima promicati odgovorno vlasništvo, a kako bi se ljude educiralo, dovode goste koji su treneri, stručnjaci za pseće ponašanje, veterinari.... Na konferenciji će tako govoriti Jelena Ombla, Dunja Kovač, Nataša Bokšan, Asen Arolski, Jasenka Pavić, Marina Vidaković, Nejra Puvača, Deana Basar i stručnjaci iz HGSS-a koji na teren odlaze spašavati sa psima.

- I ove godine družimo se na nezaboravnom vikendu ispunjenom zabavom i edukacijom za sve ljubitelje pasa, vlasnike ili one koji će to tek postati - poručili su iz udruge Indigo.

U suradnji s rubrikom VauMijau Jutarnjeg lista, odlučili su našim čitateljima pokloniti kotizacije u vrijednosti 90 eura za konferenciju. Na našem Facebooku objavili smo poziv pratiteljima da nam napišu razloge zbog kojih bi baš oni trebali otići i poslušati predavanja o psima. Odabrat ćemo dva čitatelja s najboljim odgovorima po procjeni našeg stručnog tima, a oni će svoje ulaznice moći preuzeti u subotu, na ulazu u konferencijsku dvoranu u Rakitju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 19:56