POGLEDAJTE VIDEO

Lijep dan u ZOO-u pretvorio se u kaos, veliki zubi zgrabili su dijete, bespomoćna majka pokušavala ju je dohvatiti

Žirafa je u svom velikom interesu za vrećicom s hranom koju je malena držala u krilu, slučajno u zrak digla i dijete
 Jam Press/jam Press/profimedia

Kad su kupili ulaznicu za safari u vožnji, članovi jedne obitelji iz Teksasa nisu mogli ni zamisliti da će njihovo iskustvo biti nešto drugačije on uobičajenog.

Jason Toten, njegova zaručnica Sierra Robert i njihova kći Paisley otišli su u subotu u Fossil Rim Wildlife Center u Glen Roseu kako bi vidjeli divlje životinje, rekao je Toten za McClatchy News. Trebao je to biti lijep, obiteljski dan. Ispočetka sve i jest bilo idilično - divili su se životinjama koje su prolazile. Kad je jedna žirafa došla posve blizu, nisu se ni najmanje zabrinuli. Ponudili su joj hranu.

image

Paisley i njena majka

Jam Press/jam Press/profimedia

Kad je ona zgrabila majicu njihove kćeri i malenu digla u zrak, uznemirili su se. Majka je zgrabila kćer dok ju je žirafa vukla. Otac je viknuo ‘hey‘ i žirafa je shvatila kako je, u svom velikom interesu za vrećicom s hranom koju je malena držala u krilu, slučajno u zrak digla i dijete. Brzo ju je spustila.

Djevojčica, što je najzanimljivije, uopće nije bila zabrinuta. Kad ju je majka primila, rekla je samo ‘oh‘. Nije počela plakati niti pokazivati znakove ikakve uznemirenosti. Nije čak ni iz ruku ispustila vrećicu.

Potom, kad su je roditelji odveli u suvenirnicu centra, da joj kupe igračku, ona je odabrala žirafu.

- Ušli smo tamo i sve što je htjela bila je igračka žirafa i majica s žirafom. Na kraju je dobila oboje. Zaključili smo da je to zaslužila - rekao je njen otac, piše Daily Mail, i dodao kako se obitelj namjerava vratiti u centar i ponovno vidjeti životinje, jer im je ovaj posjet bio prekrasan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 08:04