PROPUŠTA DVA SUSRETA

Wesley Sneijder zbog ismijavanja suca strogo

Nizozemac je pomalo iznenađujuće isključen u 27. minuti prošlonedjeljnog velikog derbija s Milanom nakon što je ironično zapljeskao na odluku suca Gianluce Rocchija
Inter Milan's Dutch midfielder Wesley Sneijder kicks the ball during his team's Italian Serie A football match against Siena on January 9, 2010 at San Siro Stadium in Milan. Inter defeated Siena 4-3. AFP PHOTO / Damien Meyer
 AFP

Nizozemski vezni nogometaš milanskog Intera Wesley Sneijder propustit će dvije sljedeće utakmice svoje momčadi u talijanskoj Seriji A.

Sneijder je pomalo iznenađujuće isključen u 27. minuti prošlonedjeljnog velikog derbija s Milanom (2-0 pobjeda Intera) nakon što je ironično zapljeskao na odluku suca Gianluce Rocchija da žutim kartonom kazni start Lucija na Ambrosiniju, a pritom ga i verbalno uvrijedio.

Lega Calcio presudila je da će Sneijder morati propustiti dvije sljedeće utakmice svoje momčadi, a Inter je kažnjen novčano s 9500 eura zbog paljenja baklji njegovih navijača na tribinama, bacanja upaljača i ostalih predmeta na travnjak San Sira, te kašnjenja izlaska igrača na travnjak u periodu od dvije minute uoči drugog poluvremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 10:33