PRAZAN MAKSIMIR

UVIJEK VJERNI PROZVALI HNS 'Cijene ulaznica su nas šokirale, niste pošteni prema navijačima'

Zagreb, 090914. Stadion Maksimir. Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016, Hrvatska - Malta.Na fotografiji: navijaci.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Dvoboj Hrvatske i Malte u utorak je na Maksimiru pratilo samo 8.000 navijača. Razlog slabog posjeta na otvaranju novog ciklusa kvalifikacija za odlazak na Euro u Francusku svakako su neatraktivan protivnik, ali i vrlo skupe ulaznice. Upravo je cijena karata razljutila naviječe. Posebno one koji vjerno parte sve nastupe Vatrenih.

Službeni Klub navijača naše reprezentacije - Uvijek vjerni, ljuti zbog cijena ulaznica oglasili su se priopćenjem:

U ima navijača hrvatske nogometne reprezentacije, s naglaskom na naše članstvo okupljeno u službenom Klubu navijača Uvijek vjerni slobodni smo, zapravo i dužni pokazati svoje istinsko neslaganje s cijenama ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Malte u utorak u Zagrebu što je za posljedicu imalo najmanji broj gledatelja do sada u Maksimiru.

Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom početku kvalifikacija mnoge su navijače doslovce šokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobiđu. Stoga, ovim putem izražavamo žaljenje zbog takve odluke čelništva Hrvatskog nogometnog saveza koje uistinu nije prepoznalo drastičnu gospodarsku situaciju u kojoj su žrtve brojni građani, među njima i hrvatski navijači.

Bez imalo empatije tako se postaviti prema navijačima koji su s reprezentacijom putovali i na kraj svijeta nije u redu i pošteno ni prema samim igračima reprezentacije koji su zaslužili podršku koju im Savez preskupim cijenama ulaznica oduzima.

Žalosni zbog takvog poteza glasno poručujemo Izvršnom odboru HNS-a da se s ovakvim odnosom prema navijačima nikad nećemo složiti.

Izvršni odbor KN UV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:00