DEŽURNI KRIVCI

Svaguši opet razbili trgovinu: 'Novinari, to se događa zbog vas!'

 Joško Ponoš / Cropix

Na rastanku uoči blagdana Reja je priznao da mu je u Hajduku bilo teže raditi nego što je očekivao. Borio se s kritikama.

- Kritike me motiviraju da radim još bolje i da s Hajdukom napravim još veći napredak - rekao je referirajući se na novinare.

O atmosferi u Hajduku i oko njega dodao je: - Dočekao me je totalni nered. Problemi s navijačima koji su protiv Keruma i Svaguše pa na utakmicama razmišljaju o drugim stvarima umjesto da pruže podršku igračima kojima je to potrebno. Zatim, podjele u svlačionici. Pao sam s neba u nepoznat i nenormalni ambijent.

Reja je zahvalio Tudoru, Španjiću i Gabriću, uz čiju je pomoć pohvatao konce i na kraju ostvario određeni napredak. Uza sve te okolnosti, drži da je uspio napraviti i neke pozitivne stvari.

- Najveća satisfakcija bila mi je pobjeda u derbiju protiv Dinama, iako neki nisu bili zadovoljni zbog te pobjede. Već su mi bili spremili ražanj. Imao sam osjećaj da oko Hajduka stalno netko stražari s puškom i čeka da me smakne - slikovito je dočarao svoju poziciju Reja. Na rastanku je poželio sretne blagdane svima - prijateljima i neprijateljima.

Vjeruje da će uz veću podršku, i medija, i navijača, s Hajdukom napraviti bolje stvari na proljeće.

Otišao je sa Svagušom koji je pred novinarima samo rekao:

- Razbili su mi dućan, to i vama mogu zahvaliti.

I tako opet ispada da za loše rezultate Hajduka nitko drugi nije kriv nego - novinari. A sve to u sezoni s najskupljom momčadi u povijesti i najgorim rezultatom u HNL-u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 01:34