KONKURENCIJA ILIJI

Sivonjić ipak nije najgori: Pogledajte novi 'promašaj stoljeća'

ZAGREB - Svi se dobro sjećamo kako Ilija Sivonjić zaustavlja loptu na crti i ne postiže pogodak. Taj video se i danas vrti na našem portalu i ljudi ne vjeruju u 'promašaj stoljeća'. No, očito je da igrač Dinama nije najgori na svijetu jer legenda engleskih nižih liga Rocky Baptiste može biti 'bolji' i od legendarnog Ilije.

Roditelji mu nisu mogli dati bolje ime, Rocky – sinonim za filmove Sylvestrea Stallonea, te Baptiste – vrhunski brazilski napadač Julio Baptista, no niti takvim imenom očito nemate utjecaja na događanja na terenu. Iako se na igraču vidi da posjeduje majstorsku tehniku te kasnije i dokazuje što sve može na terenu postavlja se pitanje kako li je uspio promašiti zicer.

Gledateljima utakmice Rockyjevog Harrowborough i Waltham Abbeya ništa nije bilo jasno kada je prvo maestralno prešao golmana, a zatim svom snagom puknuo loptu pored gola. No, kasnije je zabio gol sa 40 metara i to nakon lijepog spuštanja lopte na prsa te snažnim i preciznim udarcem para mrežu vratara Waltham Abbeya za konačnih 5-3. Ostaje pitanje da li su igrači Harrowborougha posjetili prije kladionicu i igrali iz 2 u 1.

No, jedno ostaje sigurno, ovaj promašaj zasjenit će Sivonjićev 'promašaj stoljeća'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 04:18