OSTAJE U HAJDUKU

Reja: Ne razmišljam o odlasku

Zadar, 051209.Stadion Stanovi.17.kolo 1HNL izmedju NK Zadar - NK Hajduk.Na fotografiji: Edoardo Reja trener NK Hajduk.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

SPLIT - Edoardo Reja ne razmišlja o odlasku iz Hajduka! Iako talijanski mediji spekuliraju da bi upravo Reja mogao zamijeniti Pasqualea Marina na klupi Udinesea, 64-godišnji talijanski trener otklonio je tu mogućnost.

- S Hajdukom imam ugovor, ali i obvezu prema ljudima koji vode klub da ću nastaviti posao koji sam preuzeo prošlog ljeta. Ne razmišljam o odlasku - poručio je Reja iz Italije.

- Tijekom svoje trenerske karijere uvijek sam se vodio idejom da pokušam završiti započeto. A u Hajduku sam ostvario neke pozitivne pomake, a očekujem da ćemo na proljeće napraviti još i više. Moja ambicija je da s Hajdukom izborim Europu. Komplimenti koje je na njegov račun izrekao predsjednik Udinesea Giampaolo Pozzo gode Reji, ali neće promijeniti njegovu odluku. Klub s Friulija mu je blizak, i to ne samo emotivni i geografski, Udine su pedesetak kilometara od njegove Gorizije, nego i s poslovne strane jer njegov menadžer Marko Naletilić ima odlične kontakte i blisko surađuje s Pozzom.

To objašnjava i izjavu predsjednika Udinesea koji je poručio: - Nećemo uzeti Reju da ne narušimo naše odlične odnose s Hajdukom.

U svakom slučaju ova priča potvrđuje da je Reja jako cijenjen u Italiji, a njegova odluka da unatoč ponudama iz Serie A nastavi posao u Hajduku sigurno će izazvati pozitivne reakcije među navijačima “bijelih”. Reja je kvalitetan trener, radnik, koji je sposoban izvući Hajduk iz agonije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 05:51