PROBLEMI NA STARTU

Pokvario se autobus, 'vatreni' išli taksijima u Čatež

'Nije se radilo o nečemu velikome, vjerujem da bi za 15-20 minuta bilo popravljeno, ali kako je već bilo kasno da dulje ne čekamo odlučili smo se za alternativni prijevoz'
 Drago Sopta / Cropix

ZAGREB - Nevjerojatne nedaće 'deru’ hrvatsku reprezentaciju još od teške ozljede Eduarda u veljači 2008. Kulminiralo je ove godine budući da osim u Minsku niti jednu važnu utakmicu nisu odigrali ni približno u najjačem sastavu. I nakon što je sve završilo, kad je Svjetsko prvenstvo otplovilo Dnjiprom, svojevrsna točka na 'i’ dogodila se večeras. OK, nije posebno važno ali nekako je simptomatično.

Kad ne ide, ne ide. Naime, reprezentacija se oko 19 sati uputila iz zagrebačkog hotela Sheraton u Terme Čatež. I već kod Avenue Malla - pokvario se autobus. Vodstvo je brzo reagiralo, pozvali su veće taksije, sa osam mjesta, utrpali se u njih i - krenuli put Slovenije.

- Nije se radilo o nečemu velikome, vjerujem da bi za 15-20 minuta bilo popravljeno, ali kako je već bilo kasno da dulje ne čekamo odlučili smo se za alternativni prijevoz. Prtljaga je stigla za nama - izvijestio je glasnogovornik Davor Gavran.

Ako bismo se našalili, šofer Neno je očito pravi dasa bez njega autobus nema gasa... A budući da za volanom nije bio standardni vozač Neno već Šime...

Uz stožer, u kojem je ponovo aktivan i Robert Prosinečki, putnici su bili R unje, Subašić, Križanac, Knežević, Schildenfeld, Srna, Vukojević, Kranjčar, Pokrivač, Pranjić, Dujmović, Gabrić i Eduardo .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:54