NOVA NADA

Bartulović: Počašćen sam Bilićevim pozivom

Bartulović nesuđeni reprezentativac BiH
Catez, Slovenija, 101009.Konferencija za novinare Hrvatske nogometne reprezentacije koja se priprema u Brezicama i Catezu za prijateljsku utakmicu sa Linhtenstajnom.Na fotografiji: Danijel Pranjic i Mladen Bartulovic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Mladen Bartulović, igrač s četverogodišnjim stažom u ukrajinskoj ligi (Dnjepar, Krivbas), nesuđeni je reprezentativac BiH. 23-godišnjak je koketirao s Ćirom Blaževićem na početku njegova izborničkog mandata, ali ispriječila se papirologija.

- Jednom sam igrao za Hrvatsku, bilo je to na turniru u Hong Kongu, a nadam se da ću u Vinkovcima dobiti određenu minutažu. Počašćen sam Bilićevim pozivom, iako moram priznati da ne bih odbio niti pozivnicu BiH Saveza. U tom trenutku me iz HNS-a nisu kontaktirali, a poziv Ćire Blaževića bio je intrigantan.

Bartulović u klubu igra po lijevom boku.

- Mogu odraditi više uloga na lijevoj strani. Mogu biti branič, a u 3-5-2 sustavu koji trenutačno igramo imam i puno napadačke slobode. Svejedno mi je, najvažnije je igrati.

Iz Hajduka je otišao kao nerealiziran, jedva punoljetni igrač. Je li ikad požalio zbog te odluke?

- Nemam za čim žaliti, odlazak je u tom trenutku bio najbolja opcija za sve nas. Hajduk, naime, tada nije tako dobro financijski stajao kao ovih dana. Šteta, jer imali smo odličnu momčad... (dk)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 18:35