ZVIJEZDE WOLFSBURGA

Milan želi Džeku, Misimović želi Bayern

Odšteta za Džeku, definirana ugovorom koji s Wolfsburgom Bosanac ima do ljeta 2013. godine, iznosi vrtoglavih 40 milijuna eura
Wolfsburg's Edin Dzeko, right, and Dortmund's Mats Hummels challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, on Sunday, Dec. 13, 2009. (AP Photo/Fabian Bimmer) ** NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS **
 AP

Nove vijesti stižu o dvojici bosanskih nogometaša Wolfsburga, Zvjezdanu Misimoviću i Edinu Džeki, kad je u pitanju tržište nogometaša.

S Misimovićem su porazgovarali iz Münchner Merkura, a izjavu prenosi njemački sportski internetski portal Spox.com. Veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine priznao je da bi se rado ponovno vratio u nekadašnji klub.

- Da, rado bih još jednom igrao za Bayern iz Münchena - rekao je 27-godišnji nogometaš, koji je u Münchenu rođen i koji je za amatere bavarskog kluba igrao od 2000. do 2004. godine.

Nove vijesti o Edinu Džeki i interesu Milana za 23-godišnjeg centarfora lansirao je talijanski dnevnik Corriere dello Sport.

Talijani pišu da Milanezi, unatoč oprečnim najavama, nisu odustali od Bosanca u siječanjskome prijelaznom roku. Uz 25 milijuna eura, koliko su već nudili Wolfsburgu za Džeku, sada su njemačkim prvacima kao odštetu spremni dodati i nizozemskog centarfora Klaas-Jana Huntelaara, koji ih je prošlog kolovoza u transferu iz Reala koštao 18 milijuna eura.

Odšteta za Džeku, definirana ugovorom koji s Wolfsburgom Bosanac ima do ljeta 2013. godine, iznosi vrtoglavih 40 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 19:51