NOVI LJUDI U HAJDUKU

Krešić dovodi svoje ljude na Poljud: Andrijašević je već stigao, blizu je i Jarni

Koju bi konkretnu dužnost Krešić povjerio Jarniju, u omladinskom pogonu ili u skautskoj službi, još uvijek je nepoznanica, ali jasno je da se u Hajduku kreira nova stručna piramida
 Srećko Niketić / Cropix

Robert Jarni blizu je povratka na Poljud. Sergije Krešić, novi sportski direktor Bijelih, želi Jarnija za suradnika u stručnom stožeru Hajduka.

Očekivani je to potez, jer Krešić i Jarni bili su bliski suradnici prije pet godina kada je obnašao dužnost trenera Bijelih. Uzeo je tada Krešić Jarnija za pomoćnika, a kada je iznenada napustio trenersko mjesto, Jarni je nastavio rad u ulozi trenera prve momčadi.

Nepunih pet godina kasnije Krešić je opet u Hajduku, danas na dužnosti sportskog direktora i slaže svoju kadrovsku križaljku za struku Bijelih. Već je uzeo Stipu Andrijaševića kao pomoćnika u svom stručnom stožeru, ali očito je da struku Hajduka još želi osvježiti po svom izboru. Jer nije tajna da je u proteklih mjesec dana, koliko se nalazi na dužnosti sportskog direktora, Krešić razgovarao s nizom splitskih trenera, među kojima je bio i Ivan Katalinić. Koju bi konkretnu dužnost Krešić povjerio Jarniju, u omladinskom pogonu ili u skautskoj službi, još uvijek je nepoznanica, ali jasno je da se u Hajduku kreira nova stručna piramida.

Kukoč ostaje u Hajduku, pristao na 100 tisuća kuna manju plaću

Defenzivni igrač Hajduka Tonći Kukoč, kojem je klub dozvolio da napusti klub ukoliko pronađe transfer, ipak ostaje na Poljudu. Naime kako se transfer koji bi ga zadovoljavao nije realizirao Kukoč će ostati na Poljudu, a prihvatio je i uvjet čelnika Hajduka da mu plaća na godišnjoj razini bude 100 tisuća kuna manja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 10:43