LEGENDE NA POLJUDU

Povratak Jarnija u Hajduk: 'Spreman sam za razgovor s Krešićem, Bili su veliki izazov!'

Vraća li se Robert Jarni u Hajduku, glavna je tema na Poljudu. Nekadašnji igrač Bijelih, potom Vatreni, a zatim i trener splitskog kluba, još nije sjeo za stol sa Sergijem Krešićem, odnedavno sportskim direktorom Hajduka.

- Ne, nismo razgovarali - kazao nam je Jarni.

Ali logično je da se očekuje razgovor nekoć bliskih suradnika, jer Krešić je čovjek koji je bitno usmjerio Jarnijevu karijeru. Kako igračku, tako i trenersku.

- S Krešićem imam odličan odnos, ali ne bih zbog toga ništa prejudicirao. Ne bih žurio s donošenjem zaključaka - naglasio je Jarni i dodao bitan detalj:

- Vjerojatno ne bih nikad ostavio juniore Hajduka da me Krešić nije pozvao za pomoćnika.

Taj trenutak preokrenuo je Jarnijevu trenersku karijeru, jer samo nakon dva mjeseca rada u juniorskom pogonu Bijelih, što je bio njegov prvi trenerski angažman, Jarni je ušao u proces rada s prvom momčadi. Događalo se to u jesen 2007. godine kada je odlaskom Krešić postao i trenerom seniorske momčad i. Poslije angažmana u Hajduku radio je Jarni u Istri 1961, ali već dvije godine, od rujna 2010., čeka novu prigodu za trenersko dokazivanje. Kakav bi posao prihvatio u Hajduku, zasad ne želi niti spomenuti, ali jasno je da ne bi bio uz prvu momčad, nego u omladinskom pogonu.

- Hajduk je bio i ostao moj klub i svaki poziv s Poljuda uvijek je izazov. Ako me Krešić nazove, spreman sam za razgovor, međutim, dok nema službenog poziva, ne treba ići u špekulacije - zaključio je Jarni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 07:52