'KILLER' JE HIT

Klasnić: U malim smo gov... jer nemamo sreće

 AP

Ivan Klasnić, 29-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac i najnovija uzdanica Premierligaša Boltona, govorio je za The Sun o aktualnom stanju.

Klasnić je trenutačno jedan od hit nogometaša u Premiershipu, pogotovo nakon što je zabio dva pogotka u utakmici protiv Manchester Cityja, koja je završila bez pobjednika 3-3. Time je Klasnić došao do brojke od četiri pogotka u engleskom prvenstvu.

- Sviđa mi se tip lige i došao sam ovdje dati sve najbolje od sebe. Nakon mojih zdravstvenih problema nitko nije očekivao da ovo mogu, a ja samo želim da me se tretira kao i svakog drugog, zdravog nogometaša - rekao je Klasnić dok autor podsjeća na dvije transplatacije bubrega koje je Klasnić imao tijekom 2007. godine.

Hrvatski nogometaš se potom osvrnuo na posljednju utakmicu (Manchester City 3-3), ali i onu koja slijedi u utorak (domaći ogled protiv West Hama).

- Naravno da je lijepo postići dva pogotka, ali daleko je bitnije da moj klub osvaja tri boda. Stoga nisam bio zadovoljan nakon ove subote. Mi moramo pobjeći s dna ljestvice, s 19. mjesta, jer sam uvjeren da ne zaslužujemo tamo biti, a takvo što će reći svi koji su gledali naše utakmice protiv Wolverhamptona i Manchester Cityja.

Dodao je na kraju:

- I nesreća je zaslužna što smo u malim gov... trenutačno. Zato obavezno moramo pobijediti West Ham sutra (u utorak).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 16:46