PRAVI 'KILLER'

Klasnić: Prilagođavam se Premier ligi

 AP

Osvrt na pogodak iz 1-1 remija u 14. kolu utakmice na Craven Cottageu protiv Fulhama dao je napadač Boltona i hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Klasnić.

Učinio je to u razgovoru za službene internetske stranice kluba.

- Bio sam zadovoljan pogotkom, ali važnije od toga je da smo ostvarili dobar rezultat. Fulham je dobra momčad i bilo je teško, međutim, bili smo odlučni i uporni - veli Klasnić, čiji je precizni pokušaj iz 35. minute susreta bio i jedini udarac u okvir vratiju suparnika-domaćina.

Inače, remijem kod Fulhama Bolton je prekinuo niz uvjerljivih prvenstvenih poraza (Chelsea 4-0, Aston Villa 5-1, Blackburn 2-0).

- Igrali smo dobar nogomet, ali smo imali težak raspored. Na nama je sada da se vratimo na razinu igara koje smo prije pokazivali - objašnjava Klasnić čija se momčad u ovome trenutku nalazi u zoni ispadanja.

Točnije, na 18. mjestu ljestvice s 12 osvojenih bodova iz 13 odigranih utakmica.

“Posuđeni napadač zadovoljan je aklimatizacijom u Premier ligu”, piše www.bwfc.co.uk.

- Dobro se 'smještam' i sretan sam što sam ovdje kako bih pokazao za što sam sposoban. Navijači su me na sjajan način prihvatili, a ja naporno radim na treninzima i prilagođavam se zahtjevima Premier lige - zaključio je hrvatski reprezentativni napadač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 20:43