AMBICIOZNA GRUZIJA

Kecbaja: Hrvatska je prejaka, glavna borba će se voditi za drugu poziciju

U Grčkoj se napokon najavljuje i nešto jača podrška reprezentaciji, a Grci su zasad jedini u skupini (uz Hrvate) koji ne smatraju da je prvo mjesto u skupini riješeno
 AFP

Grčka se u miru priprema za sljedeći kvalifikacijski dvoboj s Izraelom. Izbornik Santos jučer je zatvorio trening, a jasno je da u utorak protiv Izraela neće istrčati ni Nikos Liberopoulos, čiji su problemi s ozljedom preteški. Oporavljenik je i Georgios Samaras, no njegov nastup ne bi trebao biti u pitanju. Novinari se bave svakakvim temama, žale zbog višemjesečnog izbivanja Alexandrosa Tziolisa, koji je u posljednje vrijeme bio u sjajnoj formi, vesele se što je izbornik pomladio momčad i konstatiraju da je udarna jedanaestorica koja je u petak istrčala protiv Latvije s prosjekom od 25,1 godine jedna od najmlađih u povijesti izabrane grčke vrste.

Napokon se najavljuje i nešto jača podrška reprezentaciji na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju, a Grci su zasad jedini u skupini (uz Hrvate) koji ne smatraju da je prvo mjesto u skupini riješeno i da će ga na kraju sigurno osvojiti Hrvatska.

Plasmanu na EP 2012. nada se i Gruzija, koja s Grčkom dijeli drugu poziciju na ljestvici. Njen izbornik Temuri Kecbaja čiji Križari u utorak gostuju u Rigi kod Latvije, kaže:

- Hrvatska je jasni favorit za osvajanje prvog mjesta i mislim kako će se glavna borba voditi za drugu poziciju. Imamo kvalitetu da u Latviji napravimo pozitivan rezultat i napravit ćemo sve kako bismo do njega došli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 11:36