VAHA GA ZABORAVIO

Gdje je nestao Ante Rukavina?

' Namjerno smo postavili takvu taktiku. Htjeli smo čekati da se Brugge otvori'
Solun, Grcka, 290910.Stadion Toumba.Trening Dinama dan uoci 2. kola Europa Lige protiv grckog PAOK-a.Na slici: Ante Rukavina i Vahid Halilhodzic na konferenciji za medije prije pocetka treninga.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Postava bez Rukavine u Bruggeu i nije iznenađenje. Najzvučnije pojačanje Dinama posljednji put je odigralo svih 90 minuta još na Poljudu protiv Hajduka. Od tada izlazi prije kraja (PAOK, Lokomotiva, Osijek, Brugge), ulazi u završnici (Šibenik, Karlovac) ili trijumfe suigrača gleda iz perspektive klupe za rezervne igrače (Zagreb, Istra, Brugge).

Kako na sve to gleda Rukavina, nismo saznali. Iz kluba su zaključili kako s njim razgovor u ovom trenutku ne bi imao smisla i spustili nam rampu. Provjerili smo onda kod struke o čemu je zapravo riječ.

- Namjerno smo postavili takvu taktiku. Htjeli smo čekati da se Brugge otvori - opravdao je postavu bez Rukavine pomoćnik Marijo Tot jer Vaha je, naime, petak proveo u Francuskoj.

Međutim, opravdanja su ipak bila nepotrebna. Razumijemo da je Rukavina možda pomalo i ljut, uostalom takvi signali dolaze iz njegova okruženja, ali Dinamo trenutačno mazi rezultat. A kada je tako, onda svako Vahino sredstvo ima opravdanje. Pa i ono da najskuplji igrač bude na klupi za rezervne igrače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 14:13