GOLGETER ŠIBENIKA

Otpao Šahtjor, Ermina Zeca traži Wolfsburg

Sibenik, 271009.Stadion Subicevac.Osmina finala Hrvatskoga nogometnog kupa izmedju Sibenika i Rijeke.Na fotografiji: Ermin Zec (Sibenik) slavi gol.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK – Ništa od odlaska Ermina Zeca u Šahtjor! Transfer, koji je bio vrlo izvjestan, propao je u posljednji čas. Ukrajinci su duže vremena čekali s potpisom ugovora i onda sasvim neočekivano objavili, kako do realizacije ipak neće doći.

Nekih konkretnih informacija sa Šubićevca, kao po običaju nema, ali neslužbene informacije govore, kako se Šahtjor nakon silnog premišljanja, ipak odlučio dovesti robusnog i visokog napadača. Za razliku od portala susjedne BIH, koji 'vrište' o tome, kako se Rinat Ahmetov, veliki gazda Šahtjora, raspametio, kada je navodno doznao, da predstavnici Zeca u isto vrijeme 'šuruju' s čelnicima, Dnjepra iz Dnjepropetrovskog. Saznavši za 'duplu igru', naglo se ohladio od dovođenja Zeca, kojega je propast transfera u Šahtjor, zatekao u Bugojnu.

- Nemam sreće, pa to ti je! Već sam se vidio kao suigrač Srne, kad ono tamo opet, 'ćorak'! Dođe mi da dignem ruke od nogometa, nakon svega što mi se izdešavalo u posljednjih godinu dana, vezano za inozemni transfer.

Gdje je sada zapelo?

- A, 'ko će to znati. Znam samo, da su me obavijestili, kako nema ništa od odlaska u Šahtjor i to je sve. I to nakon čvrstih dogovora, koji su obavljeni još oko Nove godine. Ne želim više slušati ništa oko transfera, neka me zovnu kada sve bude definitivno gotovo. Do tada, nema više 'slike ni tona', bar kada sam ja u pitanju!

Zato je u igri ponovni odlazak Zeca u Wolfsburg, čiji se dolazak na Šubićevac očekuje upravo danas. Čini se kako su predstavnici ovog bundesligaša dobro zagrizli, kada su opet obnovili pregovore s Šibenčanima. Deviza, strpljen-spašen, u njihovom slučaju, očito bi moglo u konačnici imati efekta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:52