SVI ZA JEDNOG...

Za spas Cibone se agitiralo i iz zagrebačkog SDP-a

Plan za izlaz iz krize sažet je u dva prijedloga. Prema jednom bi Grad uzeo Cibonine prostore u 10-godišnji zakup i za to izdvojio 500.000 eura godišnje. Prema drugom prijedlogu Grad bi dobio prostore u vlasništvo, a zauzvrat sanirao Cibonin dug
Zagreb, 271110.Igraliste Tuskanac kod Saloona.Volonteri akcije "Za Spas Cibone" predstavljaju viziju i prijedlog plana oporavka Cibone i funkcioniranja u buducnosti.Na slici: Mirko Novosel.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

ZAGREB - U četvrtak su šutjeli u vezi sa spasom Cibone, a u subotu se u simboličnih pet do 12 okupili na Tuškancu, tamo gdje je sve počelo. Nešto više od stotinu navijača Cibone, među njima teta Elza i Mirko Novosel, moglo je čuti konstruktivne prijedloge članova akcije “Za spas Cibone” ( www.zaspascibone.com), koji se ograđuju od bilo koje političke opcije. Njihova je stranka - Cibona.

- Želimo planom, vizijom i ciljem pomoći Ciboni da se vrati na mjesto koje joj pripada, a to je vrh europske košarke - rekao je Andrej Šimatić, jedan od članova akcije.

Plan za izlaz iz krize sažet je u dva prijedloga. Prema jednom bi Grad uzeo Cibonine prostore u 10-godišnji zakup i za to izdvojio 500.000 eura godišnje. Prema drugom prijedlogu Grad bi dobio prostore u vlasništvo, a zauzvrat sanirao Cibonin dug. U subotu se oglasio i Davor Bernardić, čelnik zagrebačkog ogranka SDP-a. I on je za spas Cibone. Udruže li se politika i entuzijazam mladih ljudi s Tuškanca, možda se Cibonu doista može spasiti i postaviti je na zdrave temelje, na kakvima je bila kad je vladala košarkaškom Europom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 17:45