OTPADA SENZACIJA

Bogut demantirao razgovore s Cibonom: Ne znam otkud dolaze takvi komentari...

Antunović i dalje tvrdi da je dolazak Boguta moguć ako se u NBA ligi dogodi ‘lockout’

Senzacija nije dugo trajala. Andrew Bogut se vrlo brzo javio i na svojoj stranici na Twitteru demantirao priče o mogućem dolasku u Cibonu.

“Upravo sam saznao da ću potpisati za Cibonu, ako se dogodi ‘lockout’. Nikad nisam razgovarao s predsjednikom Cibone”, napisao je australski reprezentativac i član Milwaukee Bucksa u prvom od tri zapisa na Twitteru.

“Ne znam otkud dolaze takvi komentari i na kojoj osnovi. U slučaju ‘lockouta’ bit ću slobodan, kao i ostali igrači, otvoren za sve opcije. Danas mi je jedina briga zaliječiti lakat i raditi na poboljšanjima u svojoj igri tijekom stanke”, zaključio je Bogut priču oko mogućeg dolaska u Cibonu.

Cibonina direktora Zdenka Antunovića, koji je proširio priču o razgovorima s Bogutom, nije zatekla vijest o demantiju.

- A što će drugo reći? Čovjeka smo samo uvalili u probleme. Nikome nisam rekao da će Bogut doći u Cibonu, već samo da smo s njim razgovarali o takvoj mogućnosti, ako se u NBA ligi dogodi ‘lockout’. I sad je normalno da je čovjek poludio. Nikakvih službenih razgovora nije bilo, nismo kontaktirali njegov klub. Za to se prvo treba dogoditi štrajk igrača u NBA ligi, pa tek onda možemo razmišljati o realizaciji ideje - kaže Antunović.

Nije ni to jedini problem. Čak i da odluči besplatno pomoći Ciboni, kako tvrdi Antunović, za Bogutovo igranje trebat će uplatiti osiguranje. S obzirom na bogat liječnički karton i brojne ozljede posljednjih godina, ni to neće biti zanemariv iznos.

“Bogut dolazi u Cibonu” naslov je koji lijepo zvuči, ima okus i miris senzacije. No, eto, postoji i problem realizacije. A to još nije ni - vrabac na vrhu sekvoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 15:05