'OBIČNA CURA'

VIDEO: TKO BI REKAO DA SE TAKVE STVARI DOGAĐAJU NJOJ... 'Baš svaku Novu godinu završim mrtva pijana i razočarana...'

 AFP

Američka glumica Jennifer Lawrence još je jednom dokazala da je usprkos ‘pospremljenom’ Oscaru obična djevojka koja, kao i svi ostali, iza sebe ima niz loših i spomena nevrijednih proslava Novih godina.

Ljudi obično misle da slavna glumica poput nje bira na koji će party ići i uvijek odabere najbolju opciju, no u showu Grahama Nortona Lawrence je otkrila da se nikad nije dobro provela za Novu godinu.

Tijekom snimanja emisije koja će, ironično, biti emitirana upravo na Staru godinu, zvijezda ‘Igara gladi’ rekla je: ‘Zbilja mrzim tulum za Novu godinu, nikad se nisam dobro provela. Svi se silno žele zabaviti, ali uvijek je zapravo razočaravajuće’, prenosi E! News.

Dodala je i da ove godine ne planira raditi ništa, ali možda promijeni mišljenje ako joj se nešto svidi u zadnji čas. No, većinu godina do sad, baš kao i mnogi drugi, završi ‘pijana i razočarana’.

25-godišnjakinja se navodno našalila i da bi se tako - ‘pijana i razočarana’ - trebali zvati njezini memoari.

Kako god provede doček Nove godine, Lawrence može reći da joj je 2015. bila prilično uspješna. Magazin Forbes ju je proglasio jednom od najplaćenijih glumica u svijetu 2015. godine, glumila je u posljednjem dijelu ‘Igara gladi’, kao i u filmu ‘Joy’ Davida O’Russella koji će uskoro početi igrati u kinima.

Jennifer je nedavno u showu Andyja Cohena priznala da je pušila marihuanu prije dodjele Oscara:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:20