NE BLISTAJU UVIJEK

POGLEDAJTE NAJZABAVNIJE ZVJEZDANE GAFOVE IZ 2015. GODINE Haljine u obliku hrane, padanja po crvenom tepihu, iznenadni poljupci...

 Screenshot

Šetnje po crvenom tepihu važan su dio holivudskih događanja, ali isto tako i izvor brojnih priča i skandala.

Godina 2015. tako je puna zvjezdanih gafova po kojima će se neke od premijera i predstavljanja pamtiti. Jennifer Lawrence kraljica je incidenata pred kamerama, pa s njom možemo i započeti najbolje trenutke s crvenog tepiha u 2015. godini.

Nakon što je dvije godine za redom padala dok je odlazila po svoj zlatni kipić na Oscarima, pokazala je da je naučila hodati, ali i da je i dalje sklona incidentima.

Na premijeri filma 'Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio' u Londonu Lawrence je htjela pozdraviti svoju kolegicu Natalie Dormer pa ju je slučajno poljubila u usta. Glumica je tako u svom stilu opet priredila malo show.

Rihanna je svojim izgledom ove godine bila izvor za smijeh čak dva puta, a u oba je njezina haljina podsjetila na neki oblik hrane. U prvom slučaju bilo je to kad je nosila Giambattista Valli haljinu koji su mnogi usporedili s Barbie tortom.









U drugom slučaju bila je riječ o haljini koju je nosila na Met Gali. Pjevačica je odjenula žutu haljinu s vjerojatno najduljim šlepom te večeri. Ubrzo nakon što je prošetala u spomenutoj haljini, internetom su se proširile šaljive fotografije na račun na njezine haljine.

Spilling The CelebriTea

Frizura Iggy Azalee na Grammyjima mnoge je podsjetila na pecivo u obliku pletenice.









I Justin Bieber bio je na meti podrugljivih komentara kad je stigao na dodjelu Video Music Awards. Mnoge je njegov izgled podsjetio na Kate Gosselin, američku reality zvijezdu.









Mariah Carey ove je godine dobila zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu, a da taj trenutak postane upamćen, pobrinuo se njezin sin Morrocan. Dok je Mariah pozirala fotografima, dječak je dotrčao do svoje mame te ju počeo grliti i ljubiti. Asistenti su dotrčali do njega i mališana odvukli iz kadra. Pjevačica je cijelo vrijeme mirno pozirala.

Dok je pozirala na crvenom tepihu, Beyonceina asistentica brinula se da njezina dekoltirana haljina ne otkriva previše. No pjevačici je to išlo na živce, pa joj je pokušala što diskretnije reći da se makne od nje. Njezina asistentica to je i učinila, a kamera je, naravno, zabilježila ovaj zvjezdani ispad. Pjevačica se poslije nastavila smješkati kamerama kao da se nije ništa dogodilo.

Oprah koja je trčala na crvenom tepihu prije dodjele Oscara.

John Travolta iznenadio je Scarlett Johansson poljupcem u prolazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:25