PADALE SU PLJUSKE

Miljenica Amerike u ulozi loše djevojke: Chelsea Handler pod tušem skinula Sandru Bullock do gola!

 YouTube

Američka komičarka Chelsea Handler nagovorila je Sandru Bullock da glumi u kratkom skeču snimljenom da bi obilježio novi početak njezina talk showa, odnosno preseljenje u novi studio.

Slavna glumica (48) na početku emisije potpuno gola prekida tuširanje voditeljice i ljuto ju prekorava: - Tvoja je odgovornost ovaj show voditi što bolje. Ovo dolazi direktno iz Oprinih usta u moje uši, u moja usta, iz mojih usta, u tvoje uši, niz tvoje tijelo, iz tvoje vagine, u moju vaginu i kroz moje dupe.

"Cjelokupna tema ove poruke je da si veliko razočarenje. Samo zato što si jedina voditeljica kasnonoćnog showa ne znači da ćemo ti progledati kroz prste. Moraš biti uzor mladim djevojkama. I moraš prestati toliko piti" rekla je ljutita Sandra i potpom ošamarila voditeljicu.

- I prestani spavati sa svojim gostima. Zato nisam ni htjela gostovati u tvom showu!, dodala je Sandra.

- Ne spavam više sa svim gostima. Samo nekim reperima, odgovorila je Chelsea referirajući se na kratku vezu s 50 Centom.

Prije nego je izašla ispod tuša, glumica je nakratko zastala i pogledala golu voditeljicu: Sve ovo je odvratno. Bolesno. Bok!

Kasnije u epizodi, voditeljica je priznala da se u skeču zapravo samo ona pojavila potpuno gola dok je Sandra Bullock nosila tange i prekrila bradavice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 16:37